Verktygsförvaring

Efter den senaste pallen så har jag haft lite tid över och väldigt mycket energi så det har bland annat blivit lite verktygsorganisation.  Förut hade jag bara en byggplywood uppspikad där jag hängde allt på men nu fick jag för mig att göra något lite mer stiligt. Jag står ju och stirrar på den där väggen hela tiden så då kanske det var värt att göra något lite bättre.DSCF7228

Jag byggde tre lådor i björkplywood i storlekarna 40, 60 och 80 cm breda och 120 cm höga som jag bara kexade ihop. Att jag gjorde tre separata är för om jag vill göra om någon gång så är det enkelt att ta bort och lägga till. Lådorna hänger på 45 graders list sk french cleat.

Jag är väl inte helt färdig med hållare och sånt men några har jag fått till rätt fint. Om ni har fler förslag på smarta hållare så skicka gärna.

DSCF7230 DSCF7234 DSCF7235 DSCF7236 DSCF7237 DSCF7240 DSCF7241

Publicerat av

Rolf Carlbom

Normalt sett filmljussättare men med tillräckligt mycket fritid för att kunna nörda in mig rejält i finsnickeri.

Kommentera