En riktig slöjdlärare

Jag har ägnat ganska många timmar åt att kolla på instruktionsfilmer om snickeri på internet. Troligen fler timmar är jag faktiskt varit ute och byggt (jag är lat och mitt garage är kallt). Nu har jag i alla fall hittat en ny husgud när det gäller instruktionsfilmer: Paul Sellers på woodworkingmasterclasses.com
Han ser exakt ut som slöjdlärarna gjorde i skolan med ful rock och yvigt skägg men instruktionerna är briljanta och utan att vara millimeteranal. Man känner med handen och måttar med ögat och så blir det svinbra i alla fall för man tar sig tid att lära sig träts egenheter.

10 pund i månaden kan det vara värt och du slipper att själv gå ut och såga.

Publicerat av

Rolf Carlbom

Normalt sett filmljussättare men med tillräckligt mycket fritid för att kunna nörda in mig rejält i finsnickeri.

Kommentera